„Grófi” iskolában oktat, megszeretteti a futást

Valu Tibor, a szabolcs-szatmár-beregi megyei első osztályú labdarúgó játékvezetői keret tagjaként a futást népszerűsíti és az egészséget tartja a legnagyobb értéknek.

2020. május 09.

Szabolcs-szatmár-beregi az új sportigazgató

Dr. Barczi Róbert az elmúlt években a hazai labdarúgásban betöltött vezetői munkaköreinek köszönhetően sokrétű sportvezetői tapasztalattal rendelkezik, valamint versenyigazgatói tisztségéből adódóan rálátása van a hazai felnőtt- és utánpótlásfutballra – tájékoztatott hivatalos honlapján az MLSZ.

2020. május 08.

Játékvezető nélkül problémás az edzőmérkőzés is

Immár – szinte – korlátozások nélkül lehet edzeni, s az újrakezdés május 23-i időpontja is ismert a magyar labdarúgásban (helyesebben csak az elődöntők előtt álló Magyar Kupában, illetve az NB I-ben). Az odáig vezető út azonban felettébb rögös, elegendő csak arra gondolni, a járvány idején roppant nehéz edzőmeccseket lekötni, ezek nélkül azonban mit sem ér a felkészülés.

2020. május 08.

Csak ketten készülhetnek a folytatásra

A tervek szerint május 23-án a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseivel folytatódik a hazai labdarúgóidény, az OTP Bank Liga pedig május 30-án a 26. fordulóval kezdődhet újra.

2020. május 05.

Ha Hajdó Attila nagypapa lesz...

A szakma gratulált a labdarúgó Magyar Kupa-döntőt vezénylő játékvezetőnek – számolt be róla 20 évvel ezelőtt a Kelet-Magyarország.

2020. május 03.

NB II-es futsaljátékvezető a zoológiai asszisztens

Harsányi Csaba búvárként merül, játékvezetőként pedig „vezényel”, s ha kell, harsányan sípol.

2020. május 02.

Menet közben fújta le a bundameccset

Negyvenhárom éve, 1977. május 1-én a labdarúgó NB II nagy rangadóját Pécsett játszották le, ahol a bajnokságban első helyen álló PMSC a második helyezett Vasas Izzót fogadta – idézte fel az origo.hu cikke.

2020. május 01.

Ki volt az első szabolcsi NB I-es játékvezető?

Szabolcs-Szatmár-Beregnek jelenleg Karakó Ferenc az egyetlen élvonalbeli játékvezetője. De ki volt az első NB I-es bíró a megyében?

2020. április 30.