Megyei
A technikai zónán belül lévőket is fegyelmezték
Kilencvennégy megyei első osztályú mérkőzést rendeztek az idén a megyei első osztályú bajnokságban: három piros és tizenhárom sárga lapot adtak a technikai zónában helyet foglalóknak.

Arról korábban írtunk, hogy ki bíráskodott a legtöbbet az idén a megyei első osztályban:
http://szabolcsjb.hu/hir/kosztyu-janos-vezetett-a-...Arra is választ adtunk többek között, hogy ki bíráskodott a legtöbb Újfehértó-mérkőzésen az idén?
http://szabolcsjb.hu/hir/ki-biraskodott-a-legtobb-...Azt is kiveséztük, hogy hány sárga és piros lapot adtak a játékvezetők:http://szabolcsjb.hu/hir/egy-forduloban-egy-jatekv...A koronavírus-járványhelyzetben tavaly november 8-án játszották a 12. fordulót a Nyír-Wetland szabolcs-szatmár-beregi megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban. Január 30-án folytatták a pontvadászatot. Az idei 18 forduló során 2 mérkőzés maradt el (Újfehértó-Ibrány és Ibrány-Fehérgyarmat).A játékvezetők adandó alkalommal sárga vagy piros lappal fegyelmezhetik a technikai zónán belül tartózkodó személyeket.Három edzőt állítottak ki: a kemecsei Hokk Bélát (Veres János), a balkányi Mirgai Lászlót (Kujbus László) és Körmös Miklóst (Gergely Sándor). Tizenhárom sárga lapot mutattak fel a bírók, közülük három trénert (az újfehértói Piskóti Zsoltot, a csengeri Barcsay Istvánt és az ibrányi Kiss Tamást) kétszer is figyelmeztettek. Érdekesség, hogy Kiss Tamást mindkétszer Veres János regulázta meg a sárga felmutatásával. Hokk Béla az egyetlen, akinek mindkét színű lapból jutott. Fiait, Balázst és Ádámot egyaránt egyszer küldték idő előtt zuhanyozni.

Fotó: World Today News-illusztráció