Megyei
Az év játékvezetője 2023-ban: Goneth Béla
A hagyományoknak megfelelően bállal búcsúztatták az évet a megyei labdarúgó-játékvezetők Kisvárdán.

December 9-én, szombaton együtt báloztak a megyei sporik a kisvárdai Parish Bull-ban, a hozzátartozókkal és a meghívottakkal együtt közel kétszázan. A bált a Szabolcs Megyei Labdarúgó Játékvezetőkért Alapítvány elnöke, Sipos László nyitotta meg. Dr. Jekő József, a megyei JB elnöke üdvözölte a vármegyei igazgatóság részéről Dr. Szalacsi Árpádot és Kvaka Árpádot, az MLSZ JB elnökségének tagját, Kurmai Zoltánt, Jász-Nagykun-Szolnokból Paróczai Dezső JB elnököt, Borsod-Abaúj-Zemplénből Dr. Varga Zsoltot és Kerékgyártó Zsolt, Hajdú-Bihar vármegyéből Nyilas Csabát.

Mint minden évben, így idén is a díjak kiosztása követte a köszöntők sorát. A jubilánsok és a könyvjutalmak után a három kiemelt fontossággal bíró kupa átadása következett.

A vármegyei játékvezetés ikonikus alakjáról elnevezett Kerezsi Antal díjat a hosszú ideje eredményesen működő, a közösségünkért odaadó munkát végzők kapják, a második alkalommal odaítélt kupát ezúttal Szikora László vehette át.


Kerezsi Antal 36 éven át szolgálta játékvezetőként a megye labdarúgását. Egy ikon volt közöttünk, akire fel lehetett nézni. Sajátságos volt a futóstílusa, de végig egyenes gerinccel tette a dolgát. Az NB III-as keret markáns tagjaként bármilyen szintű meccset, tüzes rangadót rá lehetett bízni. Jellegzetes bajusza, hanghordozása, őszinte véleménye, határozott ítélkezése feledhetetlen.


Az "Év Utánpótlás Játékveztője" Molnár Kira lett, míg 2023-ban “Az Év Játékvezetője” díjat Goneth Béla vehette át.

Mindenkinek szívből gratulálunk és további sok sikert, jó egészséget kívánunk!