Nemzetközi
Bajnokok Ligája-meccsen a Manchester City-nél
Magyar női játékvezetői négyes közreműködésével rendezték meg a Manchester City-Göteborg női BL-mérkőzést december 16-án.

A cseh Adamkova vezette a Göteborg-Manchester City női Bajnokok Ligája-párharc első felvonását december 9-én, Svédországban. Noha Risa Vildes révén már a 2. percben a házigazdák vezettek, a 41. percben Georgia Stanway egyenlített, a 76. percben pedig az amerikai középpályás, Samantha Mewis góljával egy-kettőre 1-2-re változott az állás, ami a végeredmény lett egyúttal. A visszavágót tehát az angolok várhatták előnyösebb pozícióból. December 16-án az a Kulcsár Katalin vezette a szigetországi meccset, akit a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet 2016-ban az elmúlt év legjobb női bírójának választotta, az asszisztensei az ibrányi kötődésű dr. Gavalla-Kulcsár Judit (három felnőtt női Európa-bajnokságon bizonyított) és Török Katalin voltak, a tartalék-játékvezetői teendőket Urbán Eszter látta el. Judit és Eszter arra is méltán lehetnek büszke sportemberek, hogy kétgyermekes családanyaként állnak helyt a nemzetközi mezőnyben. A házigazdák 3-0-ra nyertek, így kettős győzelemmel jutottak tovább.
A 2023-as, 32 csapatos női labdarúgó-világbajnokságra (melynek Ausztrália és Új-Zéland ad otthont) felkészítő programban Kulcsár Katalin, Török Katalin és Vad Anita reprezentálja Magyarországot. Először egy videokonferencián ismertetik velük az elvárásokat. A mindennapos fizikális és mentális felkészülésüket webes felületen dokumentálják, amiről folyamatos visszajelzéseket kapnak, emellett meccseket is elemeznek.
A 40 esztendős dr. Gavalla-Kulcsár Judit idestova 17 éve tagja a FIFA-keretnek. Asszisztált már Bajnokok Ligája-döntőben, közreműködött korosztályos világbajnokságokon, vb-, Eb- és olimpiai selejtezőkön is, és az országban elsőként kapott szerepet női asszisztensként a férfi NB I-ben, tehát a szó szoros értelmében zászlóvivő példaképnek számít a feltörekvő fiatalabbak előtt.