Nemzetközi
Cseh-azeri párharc részesei lehettek
A női labdarúgó Európa-bajnoki selejtező D csoportjában magyar játékvezetői team közreműködésével rendezték meg a Csehország-Azerbajdzsán mérkőzést.

Melyik az a város, amelyik Droužkovice, Křimov, Černovice, Jirkov, Pesvice, Spořice, Údlice és Otvice településekkel határos? Kvízkérdés is lehetne. A válasz: az ötvenezres Chomutov. A település stadionja adott otthont a cseh-azeri női válogatott meccsnek, amit az Eb-selejtező D jelű csoportjában bonyolítottak le.



A tabellát a veretlen spanyolok vezették 13 ponttal (5 meccs), mögöttük a lengyelek állnak 11 ponttal (6 meccs), őket pedig a csehek követték 10 ponttal (6 meccs), a moldovaiak 3 ponttal a negyedikek, az azeriek pedig pont nélkül sereghajtók.



A találkozót Urbán Eszter vezette, asszisztensei a szabolcs-szatmár-beregi Gavalla-dr. Kulcsár Judit és Török Katalin voltak, míg a tartalék-játékvezetői teendőket a fehérorosz Volha Tsiareshka látta el.
Az esélyek Karel Rada szövetségi edző csapata mellett szóltak, hiszen már Azerbajdzsánban is 4-0-ra hengereltek. Ezúttal 3-0-ra győztek a csehek.