Hazai
Csúcsrangadón asszisztált a nemzetközi kerettag
A női labdarúgó NB I 6. fordulójának rangadóján a Ferencváros otthon tudta tartani a három pontot, amivel elrontotta az MTK hibátlan mérlegét.

Az nso.hu arról számolt be, hogy jobban kezdte a Ferencváros a rangadót, korán vezetést szerzett. Sokáig viszont nem örülhettek a zöld-fehérek, mivel két perccel később kiegyenlített az MTK. A mérkőzés ezen időszakában felpörögtek az események, mivel az FTC ismét előnybe került, sőt, a 20. percben már kétgólosra növelte az előnyét. Az MTK viszont a félidő lefújása előtt szépítő találattal jelezte, nincs még lefutva a meccs. A fordulást követően is a hazai csapat irányította a játékot, és a hajrában tizenegyeshez jutott. A büntetőt Mosdóczi értékesítette, eldöntve a mérkőzést.


Az MTK az új idényben az első vereségét szenvedte el, míg az FTC két döntetlennel a háta mögött értékes három pontot gyűjtött, így egy pontra megközelítette riválisát.
A találkozót Sipos Katalin vezette, asszisztensei Gavalla-dr. Kulcsár Judit (FIFA-kerettag, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) és Bizderi Nikolett voltak, a tartalék-játékvezetői teendőket Gál Péter látta el.


Ferencváros–MTK 4–2 (Vágó 11., 16., Brandon 20., Mosdóczi 83. – 11-esből, ill. Pápai 13., 39.)


Fotó: MTI