Megyei
Játékvezetők az extrém sportok világában
Harmadszor teljesítették a Tarcal-Tokaj Kört a vállalkozó kedvű futók.

Még nincs három éves a nyíregyházi Extreme Trail Hungary Sportegyesület, de a rövid idő alatt sikerült hosszú listára szert tenniük: több ezren vettek már részt a rendezvényeiken. Legutóbb a harmadik alkalommal megrendezett Tarcal-Tokaj Kör elnevezéssel hangulatos versenyen tobzódtak a vállalkozó kedvű futók.



Különleges befutóérem
Az időjárás kegyeibe fogadja az indulókat, akik szemet gyönyörködtető helyeken tehették próbára kitartásukat. Miként korábban, most is kitettek magukért a szervezők: a befutócsomagban a különleges fém befutóérem mellett rengeteg, a támogatók által felajánlott termékkel ajándékozták meg a távok teljesítőit.
Tavaly hagyományteremtő céllal rendezték meg Sóstógyógyfürdőn az akadályversenyüket. Megközelítőleg ezer versenyző úszott, kúszott, futott, csúszott, mászott – remekül érezték magukat. Úgy búcsúztak, hogy jövőre ismét találkoznak és megmérettetnek. Példaértékű társadalmi szerepvállalásukért a városi sportgálát díjat vehetett át Vitkai Elemér és Benkő Róbert, az egyesület két meghatározó személyisége, labdarúgó-játékvezetők. Az Extreme Trail Hungary Sportegyesület magasra tette a lécet, és az eddigi rendezvényeiken rendre bizonyították, hogy érdemes volt életre kelteniük azt a szervezetet, amely jóvoltából kihívások elé állíthatják az emberi szervezetet.

Kelet-Magyarország