Megyei
Játékvezetők is adományoztak a kórháznak
Kozma Attila, a baktalórántházi sportegyesület elnöke – a koronavírus-járványra tekintettel – felhívással élt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei futballtársadalomhoz, melyben kérte, hogy adakozzanak a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház részére.

Túlzás nélkül megmozdult a fociközeg, minek jótékony következményeként 1 140 000 forint gyűlt össze, ami időközben eljutott rendeletetési helyére – oda, ahol arra igazán szükség van.
– A megszólítottak bebizonyították, hogy csak a pályán ellenfelek, egy nemes cél érdekében, a segélykiáltást meghallva képesek vagyunk összefogni – fogalmazott Kozma Attila. – Nagyon jól eső érzés, hogy az adományozók között minden szegmens: csapatok, vezetők, edzők, játékosok és két játékvezető is képviseltette magát. Célom az egymillió forint elérése volt, az, hogy sikerült ilyen jelentős összeget gyűjteni, számomra visszaigazolást nyújt azzal kapcsolatban, hogy a labdarúgás jó néhány szereplője figyel mondandómra. Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek, aki e jeles összefogás részese volt, amivel bizonyítottuk, nem csak a gólnak tudunk önfeledten örülni, hanem egy ilyen eredményes „találatnak” is. Az 1 140 000 forintot május 22-én adtam át dr. Francz Mónika, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnökének. Egy új és eddig ismeretlen ellenfél, a koronavírussal szemben hősies harcot vívó orvosok, ápolók, és minden az ágazatban dolgozó munkatárs felé hálánkat fejezzük ki!(szabolcsfociinfo.hu)