Hazai
Karakó Ferenc a BL-csoportkörös bajnokiján
A Bajnokok Ligájában a Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev csoporttársa, a Ferencváros ezúttal bajnokit játszott, a Puskás Akadémia volta vendég a Groupama Arénában.

A Molde elleni, Bajnokok Ligája-csoportkört érő döntetlenek után október 4-én fél hattól a Groupama Arénában a Ferencváros az Európa Liga-selejtezőben búcsúzó Puskás Akadémiát fogadta. A bajnoki címvédőhöz a bronzérmes látogatott, tehát vérbeli rangadóra volt a 6. fordulóban. A halasztások miatt a zöld-fehérek addig háromszor mérkőztek: két győzelem és egy döntetlen a mérlegük. A felcsútiak három győzelemmel és egy vereséggel előkelőbb helyen álltak.


Az OTP Bank Ligában a Ferencváros-Puskás Akadémia találkozó Karakó Ferenc sípjelére kezdődött a nyíregyházi FIFA-játékvezetőnek ez volt a 66. élvonalbeli bíráskodása. Asszisztensként Szert Balázs és Márkus Tamás segítségére támaszkodhatott, az alapvonali játékvezető Solymosi Péter és Erdős József volt, a tartalék-játékvezetői teendőket Csatári Tibor látta el. A Puskás Akadémia szerzett vezetést Nunes góljával, a zöld-fehérek Isael duplájával fordítottak.


A szintén szabolcs-szatmár-beregi (leveleki) Takács Jánosra hosszú út várt: a Zalaegerszeg-Bp. Honvéd bajnokin volt alapvonali játékvezető október 4-én 15 órától, a meccset Bognár Tamás vezette. A kispestiek 4-2-re győztek Zalában.