Nemzetközi
Karakó Ferencék grúz-montenegrói párharcon
Három magyar játékvezetői team kapott bizonyítási lehetőséget az Európa-konferencialiga első selejtezőkörének visszavágóján.

A nyíregyházi FIFA-játékvezető Tbilisziben az FC Gagra-FK Sutjeska meccset vezette. A montenegróiak Marko Vukovic góljával nyerték az odavágót. A Mikheil Meskhis stadionban Nikola Janjic találatával a vendégek jutottak előnyhöz, Tamaz Makatsaria egalizált, ez maradt a végeredmény. Az 1-1-gyel a montenegróiak jutottak a következő körbe.Karakó Ferenc Vígh-Tarsonyi Gergő és Bornemissza Norbert asszisztensi tevékenységére támaszkodhatott, a tartalék-játékvezető szerepét a legtöbb NB I-es meccset dirigáló Solymosi Péter töltötte be.

Bogár Gergő a Riga-Malmö derbit vezette a BL-selejtezőn. A svédek egy gólos előnnyel érkeztek a Skonto stadionba, amit megőriztek, hiszen 1-1 lett az eredmény. Az asszisztensek Albert István és Szalai Balázs voltak, a tartalék-játékvezetői teendők Andó-Szabó Sándorra hárultak.A bosnyák Velez Mostar 2-1-es győzelemmel utazott Észak-Írországba. A lurgani Mourneview Parkban is 2-1-re nyertek a Coleraine ellen. A meccs játékvezetője Berke Balázs volt, asszisztensként Tóth Vencel és Theodoros Georgiou tette oda magát, tartalék-játékvezetőként pedig Farkas Ádám állt helyt.