Megyei
Kiss Petra kimondta a boldogító igent
Az amatőrként is profi futballista ügyel a részletekre. Somogyi Tibor csütörtökre (augusztus 20-ra) időzítette esküvőjét, hogy az átmulatott éjszaka után frissen és üdén bevetésre jelentkezzen az Ibrány vasárnapi bajnoki nyitófellépésén.

Az előrelátás szükségességének további nyomos indoka volt, hogy a megyei első osztályú futballcsapat jó néhány bennfentes tagja (és, persze sokan mások a fociberkekből…) ugyancsak sokáig ropta a táncot, a többi „adalékról” nem beszélve…. Lényeg a lényeg, a harminc éves középpályás két fronton is helyt állt, no meg a Tisza-parti brigád is megtette a magáét: 5–2-re nyert kezdésként a Balkány ellen.

Az ibrányi frontember szíve választottja egyébiránt nem más, mint Kiss Petra játékvezető, szóval lesz kivel megtárgyalni a szakmai kérdéseket…

– Nagy teher esett le a vállamról, az utolsó két hét gyakorlatilag a szervezéssel ment el, egy perc szabadidő sem volt, az edzéseket, persze nem hanyagoltam – árulta el az ifjú férj, Somogyi Tibor. – Hajnal ötre értünk haza a lagziból, úgy láttam, mindenki jól érezte magát, a visszajelzések is ezt erősítették meg, az biztos, senki nem maradt éhes és szomjas. Most viszont már jöhetnek a boldog hétköznapok, otthon pedig nem lesz probléma, hogy miről beszélgessünk. Hál istennek a meccs is jól sült el: huszonöt perc után 4–0-ra vezettünk, reméljük, a folytatás is hasonló lesz.

(szöveg: szabolcsfociinfo.hu, fotó: Szabó Éva)