Megyei
Kosztyu János lelkiismerete tiszta
Rangadót rendeztek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenegyedik fordulójában.

Kótaj–Kállósemjén 1–3 (1–1)
Kótaj, 100 néző, v.: Kosztyu J. Kótaj: Szabó Z. – Hangácsi T., Pap M., Karacs Á., Huncsik Á., Sárközi D. (Ferenczi F.), Balogh Gy., Szarka J., Vass R. (Ferenczi M.), Tóth Z., Lakatos I. Edző: Seregi Mihály. Kállósemjén: Ovszijenko – Tóth N., Dobránszki Á., Kóth Á., Mészáros T. (Páll J.), Danó Zs. (Bodnár M.), Mező A. (Bozsányi S.), Docsa I., Bodnár L., Petruska A., Lábas P. (Mihalovics M.). Edző: Marincsák Viktor. Gól: Vass R., illetve Petruska A., Juhász M., Tóth N. Kiállítva: Lakatos I.
Seregi Mihály: – A játékvezető nem állt a helyzet magaslatán, ilyen múlttal rendelkező játékvezetőnek egy megye kettes mérkőzést sokkal korrektebbül, tisztábban, és szabályszerűbben kellene levezetni. Ettől függetlenül gratulálok a Semjénnek, mi pedig megyünk tovább.
Marincsák Viktor: – Alapembereinket nélkülözve kicsit stresszesen érkeztünk a mérkőzésre, de a lehetőséget kapott játékosaink kiválóan szerepeltek. A vezetés megszerzése után az ellenfél gyorsan egyenlített, még így is mi mehettünk volna előnnyel a szünetre, csakhogy kihagytunk egy ziccert. A második félidőre nagyon jó szellemben jöttünk ki, nem engedtük kibontakozni a hazaiakat, és megfelelő periódusban lőttük a gólokat. Gratulálok a játékosaimnak, akik immáron egyedüli veretlenként szerepelnek a csoportban.
– Sajnálatos és felháborító, hogy a Kótaj SE vezetőedzője, Seregi Mihály szerint csapata 3-1-es vereségéért a játékvezető a felelős! – reagált a megjelentekre Kosztyu János (képünkön középen). – Nyilatkozata alapján „sokkal korrektebbül, tisztábban és szabályszerűbben” kellett volna levezetni a mérkőzést. Tájékoztatom, hogy a lelkiismeretem tiszta, a mérkőzésen hozott döntéseimet minden tekintetben vállalom! A csapat veresége nem a játékvezetésen múlt! Tisztelt vezetőedző! Keresse magában és csapatában a hibát! Ne tegyen könnyelmű, megalázó, sértő nyilatkozatot, letolva a felelősségvállalást saját magáról!
(www.szabolcsfociinfo.hu)