Megyei
Kovács Fanni debütált az NB II-ben
Ahhoz képest, hogy tavaly tette le a játékvezetői vizsgát, villámkarrier az övé: szeptember végén a női labdarúgó NB II-ben bíráskodott a szabolcs-szatmár-beregi Kovács Fanni.

- Azért jelentkeztem a játékvezetői tanfolyamra 2018-ban, mivel a labdarúgást elülső keresztszalagszakadás, és az azt követő műtétek miatt kénytelen voltam abbahagyni. A sporttól és a mérkőzésektől viszont képtelen lettem volna elszakadni, így döntöttem a játékvezetés mellett. Szerencsére a családom is nagyban támogat ebben, gyakran kilátogatnak a meccseimre is.
Az első meccsét az idén márciusban Nyíregyházán vezette: a Nyíregyháza Spartacus és a Hatvan leány U 14-es csapatai mérkőztek meg (2-0).
– Ekkor nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a későbbiekben is mindenképp játékvezetői vonalon szeretnék működni elsősorban. Rengeteg olyan embert ismertem meg a hivatás által, akik az első perctől kezdve segítőkészen álltak hozzám. Szeretem, hogy a mérkőzések új kihívások elé állítanak, és nagy figyelmet igényelnek, aminek a mindennapi életben is hasznát veszi az ember. Jóleső érzés egy ilyen megyei játékvezetői közösséghez tartozni.
2019. szeptember 25-én debütált a női NB II-ben a Hajdúszoboszló– Metis felnőtt mérkőzésen (0-21).
– Az asszisztenseim Sztányi Tibor és Szilágyi Zsolt voltak, akik végig remekül segítették a munkámat. Nagyon boldog voltam, hogy ebben az osztályban is bizonyíthattam az országos ellenőr előtt.
Kovács Fanni a hétvégéit természetesen a mérkőzéseknek szenteli.
– A hétköznapjaimat általában edzéssel töltöm Kisvárdán vagy Nyíregyházán az óráim után. Igyekszek minél több időt lenni a barátaimmal is, és a tanulásra is nagy hangsúlyt fektetek.