Megyei
Kúsznak, másznak a játékvezetők
A karantén után az első nagyszabású sportversenyt július 4-én rendezik Nyíregyházán.

A három éve alapított Extreme Trail Hungary Sportegyesület honlapján pörög a visszaszámláló: már kevesebb, mint egy hónap van hátra az OCR stadionversenyig. Tavaly a terep- és akadályfutásra szakosodott, nyíregyházi székhelyű egyesület Sóstógyógyfürdőn szervezett nagyszabású akadályversenyt.
Az indulóknak épített és természetes akadályokat kellett leküzdeniük. Többek között volt óriásfal, majomlétra, nem csak másztak, hanem úsztak és kúsztak is a bátrak.Felpezsdülő sportélet
– A koronavírus-járványhelyzet miatt nem tudtuk lebonyolítani a május 2-ra tervezett rendezvényünket. Most, hogy már majdnem visszatért a régi kerékvágásba az élet, nincs gátja annak, hogy július 4-én, Magyarországon először OCR stadionversenyt szervezzünk – említette Benkő Róbert egyesületi tag. – Akik már hódolnak ennek a sportágnak, azok pontosan tudják, hogy miről szól ez az esemény. Aki még nem, az ránk keres a facebookon, vagy keressen talál videót a youtube-on. A nevezési felületet megnyitottuk a weboldalunkon, ugyanott a versenykiírás is elérhető. Ezzel a programmal kívánjuk felpezsdíteni újra a sportéletet Nyíregyházán. Garantáljuk, hogy erre felfigyelnek az ország más területén is. Mivel a versenyzők száma limitált, ezért érdemes minél előbb regisztrálni.
A legutóbbi városi sportgálán példaértékű társadalmi szerepvállalásukért díjat vehetett át Vitkai Elemér és Benkő Róbert, az egyesület két meghatározó személyisége, labdarúgó-játékvezetők. Az Extreme Trail Hungary Sportegyesület ezúttal a városi stadionba várja a vállalkozó kedvű sportembereket, akik a lépcsőket, a lelátót és a rekortánt is igénybe veszik, miközben feszegetik a fizikai határaikat.
Kelet-Magyarország