Hazai
Május 23-án ér véget az augusztusi, 1. forduló!
Újra tétmeccsek a magyar labdarúgásban! Bő két hónap után kizárólag az első osztályban folytatódnak a küzdelmek – zárt kapuk mögött.

Május 23-án, szombaton Pintér Csaba sípjelére újraindul a szezon a labdarúgó-élvonalban. A Groupama Arénában a koronavírus-járványhelyzet miatt zárt kapuk mögött rendezik meg a Ferencváros-Debrecen bajnokit. A párharc pikantériája, hogy az 1. fordulóból halasztották el, tehát a tavaly augusztusi nyitókör most ér véget. Az M4 csatorna élőben közvetíti a meccset, ahol az adatbank szerint Georgiou Theodoros és Lémon Oszkár lesz a két asszisztens, az alapvonali játékvezetői teendőket Karakó Ferenc és Bogár Gergő látja el, a tartalék-játékvezető pedig Király Krisztián lesz.
Aznap rendezik a Magyar Kupa-elődöntők első felvonását is. Mezőkövesden 18 órától a Fehérvár vendégeskedik (jv.: Farkas Ádám, assz.: Horváth Róbert, Medovarszki János, tj.: Csatári Tibor, a. jv.: Bognár Tamás, Solymosi Péter), míg 20 óra 5 perctől az Új Hidegkuti Stadionban az MTK a Bp. Honvéddal mérkőzik (jv.: Erdős József, assz.: Vígh-Tarsonyi Gergő, Márkus Tamás, tj.: Huszár Balázs, a. jv.: Berke Balázs, Iványi Zoltán).