Hazai
Paks-MTK után Bp. Honvéd-Újpest
Újra a labdarúgó élvonalban kapott alapvonali játékvezetői feladatot a leveleki Takács János – kettőt is.

Az élvonal szeptember 26-i, szombat délutáni mérkőzésén új edzővel, Bognár Györggyel várta a Paks az MTK együttesét. A találkozót Erdős József vezette, az egyik alapvonali játékvezető a szabolcs-szatmár-beregi Takács János (képünkön) volt. Az atomvárosiak 4-0-ra kiütötték fővárosi ellenfelüket.

Szeptember 27-én újabb megbízatás várt Takács Jánosra: a Bp. Honvéd-Újpest budapesti párharcon volt alapvonali játékvezető, a sípot Solymosi Péter fújta. Noha a Honvéd szerzett vezetést, az Újpest fordított, és a lila-fehérek 2-1-re nyertek.


Ezúttal a másodosztályban a megyéből senki sem bizonyíthatott síppal vagy zászlóval.


Az NB III Keleti csoport 11. fordulójában a pont nélküli Mezőkövesd II a DVSC II-t fogadta szeptember 27-én. A két kispadon korábbi NB I-es játékosok (Elek Norbert és Szatmári Csaba) ültek. A bajnokit Takács Ákos dirigálta, az asszisztensek Szilágyi Zsolt és Sztányi Tibor voltak. Nem bírtak egymással a felek, 2-2 lett a végeredmény.


A Putnok-Gyöngyös mérkőzést Horváth Máté vezette, két szabolcs-szatmár-beregi asszisztens (Benkő Róbert és Gavalla-dr. Kulcsár Judit) segítségére számíthatott. Négy nappal korábban még Kazahsztánban bizonyított Judit az Ausztria elleni női Eb-selejtezőn, most a harmadosztályban kapott feladatot. A Putnok 3-0-ra győzött.