Megyei
Parádás rangadó volt!
A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság második fordulójában rendezték meg a Nagyhalász-Ibrány rangadót.

Nagyhalász, Ibrány. Két szomszédos város, két szomszédvár. Még amikor községek voltak, akkor is késhegyre menő ütközeteket vívtak a futballpályán. Teljesen mindegy, hogy az adott mezőnyben az első vagy az utolsó helyen állva mérkőznek meg, ez a párharc ott a MÉRKŐZÉS.



A 2020/2021-es Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság második fordulójában találkoztak egymással ezúttal a felek. Kropkó András, a Nagyhalász elnöke a kezdés előtt elmondta: – Hosszú idő után végre ismét hazai pályán játszhatunk tétmérkőzést. Talán a sors fintora, hogy ezt éppen az Ibrány ellen tehetjük meg, amely nem ígérkezik könnyűnek. De abban biztos vagyok, hogy aki a csapatunkból a pályára lép, mindent meg fog tenni a siker érdekében.
Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője ekképpen vezette fel az összecsapást: – Mindannyian tisztában vagyunk azzal, miről szól ez a mérkőzés. Mind a csapatnak, akárcsak a városnak az év meccse, amelyen, ha azt a formát tudjuk mutatni, amit a Balkány ellen az első félidőben produkáltunk, biztos vagyok abban, hogy jó szájízzel térhetünk haza. Nem mellesleg, ebben az esetben a minket várhatóan szép számmal elkísérő szurkolóinkat is boldoggá tehetjük.



Nos, akik kilátogattak, nem csalódtak. Hét gólt láttak, és a slusszpoén a meccs legjobbja, Nagy Dávid produkálta. A játékvezetői team-et Paráda Róbert vezette, a segítői Kosztyu János és Frindik Tamás voltak, nekik is nagy élmény volt a mérkőzés.

Nagyhalász–Ibrány 3–4 (1–2)
Nagyhalász, 800 néző, v.: Paráda. Nagyhalász: Dukát P. – Ladányi D., Bartha Z., Kató I., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Ludánszki I. (Nagy R.), Simon D., Tóth G., Varga D. Játékos-edző: Ludánszki István. Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Makai I.), Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T. (Ruska T.), Pápa Sz., Gergely B., Jeddi B., Szabó M. (Pápa S.), Lizenbold Zs. Játékos-edző: Kiss Tamás. Nagy iramú. látványos rangadón nyert a vendégcsapat. Gól: Nagy N., Jeddi B. (öngól), Hudák M., illetve Nagy D. 4 (11-esből). Ifi: 1–3.
Kropkó András egyesületi elnök: – Nagy hőségben, szép számú közönség előtt a csapat erejét mutatja, hogy háromszor visszajött a mérkőzésbe, ugyanakkor gratulálunk az Ibránynak, mi pedig folytatjuk tovább.
Kiss Tamás: – Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, mert buta és elkerülhető gólokat kaptunk, viszont a csapat tartását mutatja, hogy 3–3-as állásnál is tudtunk újítani, amiért nagyon büszke vagyok rájuk és jár a gratuláció! ezzel a győzelem szeretnénk boldog születésnapot elnökünknek, Kulcsár Bélának!



Ízelítő a 6 évvel ezelőtti hangulatból:







Fotó: Kelet-Magyarország