Megyei
Pethő Péter fújja a sípot a kisvárdai kupadöntőben
A kisvárdai Várkerti Stadion centerpályája ad otthont az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága által szervezett idei Megyei Kupa döntőnek.

A Magyar Kupa 2020-21-es kiírásának megyei selejtezőkörében a legtovább jutó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapatok részére szervezett fináléban a Csenger FC és a Tarpa SC csapatai feszülnek majd egymásnak.



A találkozó szeptember 8-án fél öttől kezdődik, és fontos információ, amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, a győztes kiléte a büntetőpontról végzett rúgásokkal dől majd el.



A mérkőzés megtekintése ingyenes, azonban az érvényben lévő jogszabályok értelmében csak azok mehetnek fel a lelátóra, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. A szurkolók részére – kapunyitás: egy órával a mérkőzés kezdete előtt - az A1, A2 és A3-as szektorok lesznek megnyitva.



A Megyei Kupa eddigi döntői: 2016 - Rakamaz–Sényő 3-1, 2017 - Balkány–Baktalórántháza 4-0, 2018 - Ibrány– Nagyhalász 3-1, 2019 - Ibrány–Balkány 4-1.



A belépés díjtalan, viszont védettségi igazolványhoz kötött. A szurkolók számára az A1, A2 és az A3 szektorokat nyitják meg, kapunyitás 15.30-kor.



A játékvezető Pethő Péter lesz (középen), asszisztensként Papp Istvánra és Novák Leventére támaszkodhat.