Megyei
Sancho a Panchóban vezetett kupameccset
A szabolcs-szatmár-beregi Takács János volt a játékvezető, Szilágyi Norbert pedig az egyik asszisztens a felcsúti kupamérkőzésen.

Puskás Akadémia-Újpest párharc volt a legjobb nyolc közé jutásért a Magyar Kupában. Tavalyelőtt kupadöntőt játszott a két csapat: az emlékezetes, hosszabbításba, majd büntetőrúgásokba torkolló finálét végül az újpestiek nyerték. Most egészen más alapállásból vágott neki a meccsnek a két csapat, hiszen míg a felcsútiak magabiztos győzelmi szériájával már a második helyre rakétázták fel magukat, addig az újpestiek a tabella alján a kiesés ellen küzdenek, a legutóbbi fordulóban Zalaegerszegen szaladtak bele egy csúnya pofonba – olvasható a molkupa.hu-n.


A február 24-i meccset a Sancho becenevű Takács János vezette, az asszisztensei Horváth Róbert és Szilágyi Norbert voltak, míg a tartalékjátékvezetői teendőket Szigetvári Márk látta el. Az újpestiek az első félidő utolsó percében Tallo büntetőjével szereztek vezetést, Nunes a 83. percben, rá egy percre pedig Beridze juttatta ismét előnyhöz a lila-fehéreket, és az eredmény már nem változott.Fotó: Döme László


https://www.nemzetisport.hu/galeria/mk-puskas-akad...