Futsal
Soha nem látott szabolcsi trió az NB I-ben
A friss kupagyőztes Berettyóújfalu otthonában a futsal NB I rájátszásának második fordulójában a Csömör volt a vendég.

A találkozóra szabolcs-szatmár-beregi játékvezetői triót delegáltak. Takács Ákos és Kiss Petra ebben a felállásban először vezetett az élvonalban. Érdekesség, hogy az időmérő Takács Attila Ákos édesapja is egyúttal.Mezei-Vill FC Berettyóújfalu-Rubeola FC Csömör 2-0 (0-0)
Vezette: Takács Ákos, Kiss Petra, Takács Attila
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
MVFC: Mezei - Rábl, Amílcar, Takács, Rafinha
Cserék: László, Javi Sanchez, Nagy I., Daróczi, Szabó P., Gál, Trencsényi, Nagy D., Serginho
Vezetőedző: Sergio Mullor Cabrera
Csömör: Varsányi Á. - Nehéz, Maruzsi, Víz, Husz
Cserék: Németh, Tősér, Apatini, Gémesi, Dauner, Bita, Varsányi B., Fischer, Várkonyi
Vezetőedző: Takó Csaba
Gólszerzők: Rábl, Rafinha
Sárga lap: Amílcar, Maruzsi, Víz, Fischer
Sergio Mullor Cabrera: - Nagyon jó meccset játszottunk mi birtokoltuk többet a labdát, de voltak problémák a befejezéseknél. Ki kell emelnem a Csömör kapusát, Varsányi Áront, aki kiválóan védett. A Rubeola most stílust váltott, a védekezésre fektették a hangsúlyt, amit jól is csináltak és megnehezítették a dolgunkat. A legfontosabb, hogy hittünk az elvégzett munkában és ez meg is hozta a sikert. Most 8 pont az előnyünk a másodikkal szemben, ami fontos az önbizalmunk szempontjából.
Takó Csaba: - Érdekes mérkőzést játszottunk, igyekeztünk megnehezíteni a Berettyóújfalu dolgát, ami nem könnyű feladat. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink kontratámadások révén a gólszerzésre, ám ezekkel nem éltünk. A második játékrészben már inkább csak a védekezésre maradt erőnk, ennek ellenére nem sok kellett a bravúrhoz. Magyarország egyik, ha nem a legjobb csapata ellen léptünk pályára, ennek fényében nincs okunk szégyenkezni sem a játék sem pedig az eredmény miatt.A találkozó összefoglalója: