Ma 2018. október 20. szombat, Vendel napja van.
Az év játékvezetője fújja a sípot a kupadöntőben

2017-05-31 / Hírek / Hazai hírek /
Május utolsó napján elsőrangú élményt ígér a labdarúgó Magyar Kupa-döntő.

Oszd meg másokkal:

Tizenkilenc órakor Solymosi Péter sípjelére kezdődik a finálé a Groupama Arénában, ahol a Ferencváros és a Vasas mérkőzik meg egymással. 

A rutinos dirigens az OTP Bank Liga 30. fordulójában a Videoton-Haladás mérkőzésen (2-0) 250. alkalommal bíráskodott az élvonalban. Nyolc esztendeje Szombathelyen lett „százados”, ahol a Haladás–Fehérvár találkozón bíráskodott. A kétszázas határt 2014-ben érte el a Puskás Akadémia-Győr bajnokin. A játékvezetői vizsgát 1995-ben tette le, az első osztályban 2002-ben debütált az MTK–Sopron meccsen.   

Tavalyelőtt a RangAdó díjátadón vehette át az NB I legjobb játékvezetőjének járó elismerést, amit Berzi Sándortól, az MLSZ-alelnökétől, a Játékvezető Bizottság elnökétől, valamint dr. Csányi Sándortól, az MLSZ elnökétől vett át. Vasárnap ismét őt illette a rangos elismerés. 

A Vasas-FTC kupadöntőn asszisztensként Albert István és Buzás Balázs segíti a munkáját, az alapvonali játékvezetői teendőket Bognár Tamás és Erdős József látják el, míg tartalék-játékvezetőként a két német edző, Michael Oenning és Thomas Doll között Szert Balázs ügyel a rendre.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com