Ma 2018. december 15. szombat, Valér napja van.
Az Everton stadionjában bizonyíthatnak Bognár Tamásék

2017-09-28 / Hírek / Hazai hírek /
A tradicionális angol együttes otthonában kapott feladatot a magyar játékvezetői team.

Oszd meg másokkal:

Everton–Apollon párharcot rendeznek az Európa Liga E csoportjában szeptember 28-án 21.05 órától.

Az 1878-ban alapított Everton Football Club csúcstartónak számít hazájában: jelenleg a Premier League-ben szerepel a csapat és története során több szezont töltött az élvonalban, mint bármely másik angol klub. Kilencszer megnyerték a bajnokságot, ötször az FA Kupát, egyszer pedig a KEK-et. Legutóbb 1995-ben nyertek trófeát, az FA-kupát. A klub jelenlegi menedzsere Ronald Koeman, a stáb tagja Erwin Koeman korábbi magyar szövetségi kapitány. Az Everton az Európa Liga csoportkörében az Atalanta otthonában 3-0-ra alulmaradt.

Az Apollon limassoli bár ciprusi együttes, a legutóbbi EL-meccsén kizárólag légiósok voltak a kezdőcsapatában a Lyon elleni 1-1-es hazai mérkőzésén: három brazil, két-két horvát és portugál, valamint egy-egy francia, argentin, spanyol és máltai alkotta a tizenegyet. Játékosa Andre Schembri, aki korábban a Ferencváros csatára is volt.   

A liverpooli Goodison Parkban Bognár Tamás sípjelére kezdődik az Everton-Apollon összecsapás. Az élvonalban századszor közreműködő Buzás Balázs lesz az egyik, míg Georgiou Theodoros a másik asszisztense. Alapvonali játékvezetőként Farkas Ádám és Solymosi Péter adhat hatékony impulzusokat, tartalék-játékvezetőként pedig Kóbor Péter áll majd a technikai zónák között.  


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com