Ma 2018. október 20. szombat, Vendel napja van.
Buzás Balázs a grúziai U 19-es Eb elődöntőjében

2017-07-16 / Hírek / Hazai hírek /
A tavalyi azerbajdzsáni U 17-es kontinensviadal után újabb rangos megbizatást kapott a békéscsabai FIFA-asszisztens.

Oszd meg másokkal:

 Élete első, legnívósabb nemzetközi megmérettetésén hosszú utat járt be a magyar FIFA-asszisztens – a döntőben is szerepet kapott. A 2016-os azerbajdzsáni U17-es Európa-bajnokság fináléjában, Bakuban a Portugália-Spanyolország ibériai presztízsmeccsen a cseh Petr Ardeleanu munkáját segítette a török Ceyhun Sesigüzel társaságában.
 
Nemrégiben a július 2-15-ig tartó grúziai U 19-es kontinensviadal nyolcas döntőjében bizonyíthatott. Összesen hat játékvezető és nyolc asszisztens kapott meghívót az európai szövetségtől, tehát előkelő szerep hárult Buzás Balázsra.
 
A csoportmérkőzések nyitókörében az Anglia-Bulgária (2-0) párharcon a norvég Hobber Nilsen munkáját segítette az ukrán Igor Alokhin társaságában Tbilisziben. A második fordulóban Goriban a Németország-Bulgária (3-0) összecsapáson az orosz Sergei Lapochkin játékvezetőnek asszisztált a skót Graeme Stewarttal. A harmadik megbíztása a Hollandia-Bulgária (1-1) meccsen volt, amit a döntő játékvezetője, a szerb Srdjan Jovanovic dirigált, Buzás Balázs mellett az albán Denis Rexha állt helyt az oldalvonalnál. Teljesítményére a elődöntőben tette fel a koronát a magyar asszisztens: a grúz főváros Mikheil Meskhi stadionjában az Anglia-Csehország (1-0) találkozón az olasz Daniel Massa tevékenységéhez tett hozzá a belga Thibald Nijssennel. Az Európa-bajnokságot végül Anglia nyerte, a döntőben 2-1-re győzték le Portugáliát.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com