Ma 2018. december 15. szombat, Valér napja van.
Edzőtáborban a futsaljátékvezetők

2017-09-06 / Hírek / Hazai hírek /
A szokásos helyszíneken rendezte meg az MLSZ JB futsal albizottsága a nyári edzőtáborozását.

Oszd meg másokkal:

A kétnapos edzőtábor az üllői sportcsarnokban fizikai felmérővel kezdődött, ahol három különböző távot kellett meghatározott időre teljesíteniük a játékvezetőknek, akik bizonyították, hogy kiváló állapotban vannak, felkészültek várják a bajnoki rajtot.  

A tesztelés után a vecsési Hotel Airport helyiségeiben folytatódott kétnapos kurzus. Nyekita Dezső, a futsal albizottság szakmai vezetője bejelentette: az NB I-es keretbe hárman (Belicza Bence, Kiss Gergő, Újhelyi Tamás), míg az NB II-esbe öten (Bereczki Bence, Karsai Roland, Nyekita Benjámin, Peitli Stella, Szelezsán György) kerültek fel.  A szellemi és a videós teszt egyaránt jó volt arra, hogy gyakorlati példákon keresztül tudják lemérni a felkészültségüket a játékvezetők és az ellenőrök.

Drucskó János és Medovarszki István, az oktatási albizottság képviseletében tartottak szakmai előadást, majd Nyekita Dezső, Kiss Béla, Drucskó János és Kincses Tibor egyéni értékeléseken ismertették észrevételeiket az NB I-es és az NB II-es keret tagjaival.

Az edzőtábor második napján csoportos foglalkozásokon a hazai mérkőzéseken készült tanulságos felvételeket elemeztek ki. Mersich Péter, az MLSZ versenyigazgatóságának futsal felelőse az aktuális versenykiírások sajátosságaira hívta fel a figyelmet. Az MLSZ JB nyári futsal edzőtáborának végén elhangzott: az NB II-ben szeptember elsején, az élvonalban – a válogatott kötelezettségei miatt – szeptember 29-én kezdődik az évad.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com