Ma 2018. szeptember 22. szombat, Móric napja van.
Két Kulcsár, egy Eb!

2017-02-17 / Hírek / Hazai hírek /
Játékvezető és asszisztens is képviseli hazánkat a nyári kontinensviadalon.

Oszd meg másokkal:

A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet Kulcsár Katalint választotta az elmúlt év legjobb női bírójának, akit újabb rangos feladattal bíztak meg: tagja az idei Európa-bajnokságra készülő keretnek.

Az IFFHS-nál 1987 óta tartanak szavazást az év legjobb játékvezetőiről. A díj történetének a 32 éves magyar topjátékvezető a legfiatalabb győztese. Tavaly ő fújta a sípot Reggio Emíliában, ahol a Bajnokok Ligája-fináléjában a Wolfsburg 1-1-re végzett a Lyonnal, végül a büntetőpárbajt 4-3-ra nyerték a franciák. Az év végén Pápua-Új-Guineában az U 20-as világbajnokságon Török Katalin asszisztenssel képviselték Magyarországot.A magyar FIFA-játékvezető korábban három másik korosztályos világbajnokságon vett részt (Azerbajdzsán U17, Costa Rica U17, Kanada U20), és aktív közreműködője volt a kanadai világbajnokságnak. Négy esztendeje a svédországi Európa-bajnokságon dr. Kulcsár Judittal reprezentálták hazánkat. Akkor ő fújta a sípot az Olaszország–Németország (0-1) negyeddöntőn. Ezúttal ismét egy célért küzd a két Kulcsár, hiszen mindketten tagjai a hollandiai kontinensviadalnak, melyet július 16-tól augusztus 6-ig rendeznek. A leendő helyszínek: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg, Utrecht.

A 36 esztendős, szabolcs-szatmár-beregi dr. Kulcsár Judit idestova 14 éve tagja a FIFA-keretnek. Ő is részese volt a tavalyi Bajnokok Ligája-döntőnek. Korábban két női Európa-bajnokságon, korosztályos világbajnokságokon, BL-mérkőzéseken, vb-, Eb- és olimpiai selejtezőkön állt helyt, és az országban elsőként kapott szerepet női asszisztensként a férfi NB I-ben, tehát a szó szoros értelmében zászlóvivő példaképnek számít a feltörekvő fiatalabbak előtt. Bár még öt hónap van a rangos rendezvényig, mindketten teljes erődobással készülnek arra, hogy méltóképpen öregbítsék a magyar játékvezetés hírnevét.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com