Ma 2018. október 20. szombat, Vendel napja van.
Operatőrök járják az ország futballpályáit

2017-06-09 / Hírek / Hazai hírek /
Szakmai továbbképzést szervezett az MLSZ JB a minden megyéből delegált videósoknak.

Oszd meg másokkal:

Soha nem volt példa korábban hasonló rendezvényre, mint amit meghirdetett a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottsága. Minden megye egy-egy olyan személyt delegált, akinek van affinitása a videofelvétel-készítés iránt. Ugyanis az országos szövetség korábban értékes videokamerákkal látta el a megyéket azért, hogy minél több mérkőzést tudjanak rögzíteni, melyek kielemzése segítheti a regionális oktatást, a képzést, a tanulságok leszűrését, a színvonal emelését.


Hanacsek Attila, az MLSZ JB alelnöke köszöntötte a megjelenteket, majd a mintegy 25 éves szakmai múlttal bíró, operatőrként olimpiákat, világ- és Európa-bajnokságokat megjárt Budai Csaba prezentálta, hogy miként mozogjon a kamera, miként svenkeljenek, és bevezette a résztvevőket a variózás rejtelmeibe is, vagyis gyakorlati útmutatást kaptak egy hiteles személytől. Egyetértettek abban, hogy természetesen a videokamerák csakis akkor jelenthetnek tényleges támogatást, ha megfelelő színvonalú felvételek állnak rendelkezésre. Ehhez pedig elengedhetetlen szükség van a képzésre.


A vecsési futballpályán készült felvételekből oktató dvd készült Medovarszki István koordinálásával.

Zárszó gyanánt Puhl Sándor, az MLSZ JB alelnöke felhívta figyelmet a saját mérkőzésekről készült felvételek fontosságára, hiszen a megyei játékvezetés nívója is attól emelkedhet, ha ezáltal is tükröt tartanak eléjük, objektív visszacsatolást kapnak, és önkritikusan, jobbító szándékkal levonják a konzekvenciát. ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com