Ma 2018. december 15. szombat, Valér napja van.
Páros jubileum az NB I-ben

2017-09-14 / Hírek / Hazai hírek /
A játékvezető és az asszisztens is pályafutása fontos állomásához érkezett.

Oszd meg másokkal:

Önmagában az ritkaság, ha egy játékvezető vagy asszisztens eljut a 200. NB I-es mérkőzéséig vagy attól is feljebb, az pedig tényleg egyedi, hogy ugyanazon a mérkőzésen jubiláltak, ráadásul közös helyről származnak. Az egyaránt békéscsabai kötődésű sportemberek szeptember 9-én, szombaton érkeztek el a szakaszhatárhoz.
Andó-Szabó Sándor sípjelére kezdődött a Szusza Ferenc stadionban az Újpest-Puskás Akadémia mérkőzés. Az lesz pályafutása 200. általa vezetett élvonalbeli mérkőzése. Tizenegy éve debütált az első osztályban: a Debrecen-REAC találkozón (4-1) Szpisják Zsolt és Tóth Péter voltak az asszisztensei. A FIFA-keret tagjaként közel egy évtizede járja a nemzetközi pályákat. 2009-ben az Év Játékvezetőjének járó Hertzka Pál-díjjal tüntették ki.

A Megyeri úton Albert István lesz az egyik asszisztense, aki 250. alkalommal áll az oldalvonal mellett az NB I-ben. A Vasas-Diósgyőr összecsapáson (3-1) kapott először bizonyítási lehetőséget a legmagasabb osztályban 2005-ben. Tíz éve tagja a FIFA-keretnek. Részt vett a 2007-es és a 2015-ös U 20-as világbajnokságon és a 2010-es ifjúsági olimpiai játékok döntőjében is letette a névjegyét.Az Újpest-Puskás Akadémia mérkőzésen a játékvezető stáb tagjai egyaránt békésiek. Andó-Szabó Sándor asszisztensei Albert István és Buzás Balázs voltak, az alapvonali játékvezetői teendőket Iványi Zoltán és Lovas László látták el, míg a tartalék-játékvezetői szerepet Medovarszki János töltötte be.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com