Ma 2018. november 18. vasárnap, Jenő napja van.
Díjazták a sípmestereket

2017-12-29 / Hírek / Megyei hírek /
Hagyományos évzáró bált rendeztek a labdarúgó-játékvezetők.

Oszd meg másokkal:

A focibíróknál olyan az évzáró bál, mint a dartsban a bull – telitalálat. Miként a helyszín is: immár másodszor adott otthont a kisvárdai Parish Bull a szabolcs-szatmár-beregi labdarúgó játékvezetők tradicionális rendezvényének. Dr. Jekő József, a megyei JB elnöke a meghívottak között üdvözölte az igazgatóság részéről Kvaka Árpádot, Hajdú-Biharból Sápi Csabát, Jász-Nagykun-Szolnokból Paróczai Dezsőt, míg Borsod-Abaúj-Zemplénből Petus Pált és Friedl Csabát. A bált a Szabolcs Megyei Labdarúgó Játékvezetőkért Alapítvány elnöke, az aktív sípos Sipos László nyitotta meg. Szokás szerint köszöntötték a jubilánsokat, valamint a visszavonulókat (dr. Bendik Tamást, Kiss Lászlót, Máté Istvánt, Molnár Sándort, Tömöri Lászlót), majd bejelentették, hogy ezúttal kik lettek a fix három kategória legjobbjai. Az Év játékvezetője ezúttal az a Benkő Róbert lett, aki évek óta inkább a zászlót tartja a kezében, mivel az NB III-as asszisztensi keret tagja. Előzőleg hosszú esztendőkön át a harmadosztályban játékvezetőként tevékenykedett. Saját statisztikái szerint ebben az osztályban épp a háromszázadik mérkőzés aktív közreműködője lehetett ősszel.– Nekem a sport, a mozgás meghatározó szerepet tölt be az életemben. Eleve a mérkőzésekre is felkészülök testben és lélekben, emellett pedig ügyelek arra, hogy fitt legyek – említette a körszakállas sportember, akinek az édesapja az előző évben vonult vissza, tehát a családban nem egyedi a játékvezetés szeretete. – Amióta tagja lettem az országos keretnek, nagyon sok pozitív impulzus ért, jó érzés odatartozni. A megyei elnökség tagjaként és küldőként napi kapcsolatban vagyok a kollégákkal. Feleségemnek rengeteget köszönhetek, hiszen ő tudja csak igazán, hogy mennyi áldozattal, lemondással jár az, ha igyekszek maximálisan megfelelni a feladataimnak.

A Tamás Lajos-díj az Év utánpótlás-játékvezetőjét illeti, aki ezúttal Paráda Róbert lett.

– Bár még nem vagyok régóta tagja a megyei első osztályú keretnek, minden egyes meccsen hasznos tapasztalatokat szereztem. Mivel tökéletes teljesítmény nincs, arra törekszem, hogy minél kisebb hibaszázalékkal vezessem a mérkőzéseket. Sokat számítanak a közös elemzések, ahol tükröt tartok magam elé azért, hogy legközelebb ne forduljanak elő hasonló esetek. Ez a díj visszacsatolás, mely szerint jó úton haladok – említette Paráda Róbert.

A fiatal tehetségeknek kiírt Lengváry József-díjat Piskóczi Viktor vehette át.

– Túlzás nélkül állíthatom, hogy a játékvezetéssel nőttem fel. Édesapám, Piskóczi Zsolt a megyei másodosztályú keret tagja, testvérem, László hozzám hasonlóan szintén főleg asszisztensként járja a futballpályákat. Az előkészítő csoport tagjaként szeretnék még jobban elmélyedni a játékvezetés rejtelmeiben. Meghívást kaptam az NB III-as edzőtáborba – tudom, ez nem kerettagságot jelent, hanem egy esélyt, egy lehetőséget. A díj számomra a bizalom jele, mellyel szeretnék élni.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com