Ma 2018. november 14. szerda, Aliz napja van.
Futsal: Szilágyi Norbert az év játékvezetője

2018-08-23 / Hírek / Megyei hírek /
A jól bevált helyszíneken rendezte meg az MLSZ JB futsal albizottsága a nyári edzőtáborozását.

Oszd meg másokkal:

A hagyományosan kétnapos edzőtábor az üllői sportcsarnokban fizikai felmérővel kezdődött, ahol dr. Sáfár Sándor szövetségi edző koordinálásával három különböző távot kellett meghatározott időre teljesíteniük a játékvezetőknek. Ezúttal is bebizonyították, hogy nagyszerű fizikai állapotban vannak, és kellőképpen felkészültek várják a bajnoki rajtot.  

Az üllői tesztelés után a vecsési Hotel Airport klimatizált helyiségeiben folytatódott a kétnapos kurzus. Nyekita Dezső, a futsal albizottság szakmai vezetője megnyitójában közölte: az NB I-es keretbe öten (Kiss Petra, Márkus András, Szabó Péter, Szelezsán György, Takács Ákos), míg az NB II-esbe hárman (Minda Gábor, Strehó Erik, Surin Som) kerültek fel, az ellenőröknél pedig Viczián Mátyás bizonyíthat az őszi szezonban.  
A játékvezetők és az ellenőrök is szellemi teszt keretében adtak számot szabályismeretükről. Drucskó János és Medovarszki István, az oktatási albizottság képviseletében tartottak szakmai előadást, Kincses Tibor NB II-es instruktorként a másodosztályú játékvezetőkkel foglalkozott, majd az albizottság tagjai az egyéni értékelések során ismertették észrevételeiket.

Az edzőtábor második napján Mersich Péter, az MLSZ futsal szakágának vezetője az aktuális versenykiírások sajátosságaira hívta fel a figyelmet. Kihirdette, hogy az előző bajnoki szezonban az év futsal játékvezetője Szilágyi Norbert lett, aki nem tudta átvenni a serleget, mert Kazahsztánban vesz részt az egyetemi és főiskolai világbajnokságon. Az MLSZ JB nyári futsal edzőtáborának végén elhangzott: az élvonalban augusztus 31-én, míg az NB II-ben szeptember 3-án kezdődik a bajnoki évad.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com