Ma 2018. december 15. szombat, Valér napja van.
Sinka búcsú a játékvezetéstől

2017-11-09 / Hírek / Megyei hírek /
Három éve a Tuzsér–Szakoly mérkőzésen zárult le egy szakasz Sinka Zoltán pályafutásában. Akkor a megyei első osztálynak intett búcsút az ötven esztendős korhatár miatt, 2017 októberében pedig immár a játékvezetéssel is felhagyott a rutinos bíró.

Oszd meg másokkal:

Az apagyi illetőségű sportember november 11-én ünnepli az 53. születésnapját. Idestova 24 esztendeje vizsgázott, évekig az NB III-as keret oszlopos tagjának számított. Az 1990-es évek végén utánpótlásként kiemelt mérkőzéseken ellenőrizték, egyik meghatározó élménye a Diósgyőr-Újpest tartalék bajnoki, amit a centerpályán rendeztek, és az utolsó percekben már telt ház előtt fordították meg a meccs alakulását a házigazdák (3-2). Az NB III-nak a felső korhatár betöltése miatt intett búcsút több mint 12 év után.Sinka Zoltán hobbija a méhészkedés. 
- A méhészkedés nagyon jó kikapcsolódást jelent számomra. Ellentétben a futballpályával, a méhek körül csend és nyugalom van, csak a méhek halk zsongását hallani. Ezt legalább annyira szeretem, mint a játékvezetést. Méhészkedni a feleségemmel, és a családommal szoktam, de a futballpályára őket soha nem vittem magammal. Azt hiszem, ez mindenki számára érthető, hiszen néha olyan szavak is elhangzanak, aminek a család nem biztos, hogy örülne.

Az utolsó megyei első osztályú találkozón Éva István és Benkő Róbert segítették asszisztensként a munkáját Balkányban, ahol a Rakamaz volt a vendég. A megyei JB elnökségét Szlomoniczki István képviselte, aki gratulált a játékvezető pályafutásához.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com