Ma 2018. szeptember 22. szombat, Móric napja van.
Siroki: küldés az EL-ben

2017-06-28 / Hírek / Megyei hírek /
A labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójában kapott feladatot a magyar játékvezetői négyes.

Oszd meg másokkal:

Annak a csapatnak az otthonában fújhat a sípba Karakó Ferenc, ahol tizenegy esztendeje Kassai Viktor vezetett Bajnokok Ligája-selejtezőt. A bosnyák Siroki Brijeg együttesét 1948-ban alapították, kétszer nyerte meg hazája bajnokságát, és a kupában is kétszer diadalmaskodott – legutóbb az idén. Legnagyobb sikerét 2006-ban érte el, amikor a fehérorosz Sahtar Szoligorszkot búcsúztatta a BL-selejtező első körében, de utána a skót ellenfele már nagy falatnak bizonyult. Azt a bizonyos Siroki Brijeg-Hearts meccset dirigálta Kassai Viktor (asszisztensei Erős Gábor és Tóth István voltak, míg a tartalék-játékvezetői teendőket Andó-Szabó Sándor látta el).

Ezúttal Kazahsztánból érkezik a rivális Bosznia-Hercegovinába, mégpedig Szimkent városából az Ordabaszi lesz a Siroki Brijeg vendége a Pecarában. A kazah Premjer-liga jelenleg is tart, a gárda a harmadik a Kleinheisler Lászlót leigazoló listavezető Asztana és az Elek Ákost foglalkoztató Kajrat Almati mögött. A klubot 2000-ben alapították a Tomirisz és a Zsiger csapatainak egyesítésével, az Ordabaszi mindkét együttesnek a hivatalos jogutódja lett.

Június 29-én este fél kilenckor Karakó Ferenc a sípjába fúj a párharc első felvonásán. Asszisztensként Georgiou Theodoros és Lémon Oszkár segítik a munkáját, a tartalék-játékvezető szerepét Berke Balázs látja el. A továbbjutó a skót Aberdeen ellen maradhat versenyben.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com