Ma 2018. szeptember 22. szombat, Móric napja van.
Takács Gábor ősztől már nem asszisztál az NB I-ben

2017-07-09 / Hírek / Megyei hírek /
Száznyolcvanöt élvonalbeli mérkőzésen bizonyított zászlóval az oldalvonalnál.

Oszd meg másokkal:

Amikor a Haladás-Gyirmót találkozón hármat fújt a sípjába Szilasi Szabolcs játékvezető, egyrészt véget ért a bajnokság, másrészt kiesett a Gyirmót, Takács Gábor asszisztens pedig saját elhatározásból búcsút intett az élvonalnak.

Veszprémben tette le a játékvezetői vizsgát 1994.szeptember 23-án. Előbb a veszprémi játékvezetői csoportban működött fél évig, majd átkerült a tapolcaiakhoz, ahol a körzeti első osztályban vezetett, rá egy évre pedig már debütált a megyei első osztályban. Az NB III küszöbét 1997-ben lépte át. Az újabb lépcsőfokot ebben az évszázadban érte el: az NB.II-es keretbe 2001 decemberében került fel. Az NB I-ben (ahol 2003-ban mutatkozott be) hosszú éveken át Solymosi Péterrel és Lémon Oszkárral kaptak közös rangos feladatokat hétről hétre.

Nemzetközi küldései is voltak, melyek közül az Olaszország-Szlovénia U 21-es mérkőzésre a legbüszkébb. Szintén örök emlék a soproni Szuperkupa-finálé és a Szabad Föld Kupa-döntő a Népstadionban.

Tizenöt éven át volt a tapolcai csoport vezetője, küldője, betöltötte a megyei JB alelnöki pozíciót, illetve két évtizeden keresztül a játékvezetői tanfolyamok oktatójaként is szorgoskodott. Noha az NB I-ben már nem kap több szerepet, a játékvezetéstől nem fordul el: a,megyei bajnokságban kamatoztatja a tudását a jövőben.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com