Ma 2018. december 15. szombat, Valér napja van.
Cruyff csapatának EL-selejtezőjén Andó-Szabó Sándorék

2017-07-12 / Hírek / Nemzetközi hírek /
Albán-izraeli párharc aktív résztvevői volt a magyar játékvezetői négyes.

Oszd meg másokkal:

Két gólos előnnyel utazott az albán fővárosba a Maccabi Tel Avív csapata a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében. A vendéglátó KF Tirana 24-szer nyerte meg hazája bajnokságát, 14 alkalommal pedig kupagyőzelemnek örülhettek. A 2004-2005-ös BL-selejtező második körében a Ferencvárost alaposan megszorongatta (2-3, 1-0), a 2010-11-es EL-selejtező első fordulójóban viszont a Zalaegerszeget búcsúztatta (0.0, 1-0 h. u.). Az ezredfordulón az együttes légiósa volt Wukovics László.

A Maccabi Tel Aviv az izraeli labdarúgás meghatározó klubja. A gárda jelenlegi edzője a holland Jordi Cruyff. A Selman Stermasi Stadionban a hazai 2-0-ás előny birtokában léphettek pályára.

Andó-Szabó Sándor gól nélküli állásnál a 45. percben kiállította az albánok ugandai légiósát, Yanus Sentamut, és az emberhátrányba került együttes attól kezdve három gólt kapott: az 50. percben az amerikai Aaron Schoenfeld szerzett előnyt, a 80. percben Barak Izthaki növelte a különbséget, majd a 86. percben Avi Rikan állította be a 0-3-as végeredményt. A magyar FIFA-játékvezető munkáját dr. Varga Zsolt és Kóbor Péter segítették asszisztensként, míg a tartalék-játékvezető Szabó Zsolt volt. 


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com