Ma 2018. október 15. hétfő, Teréz napja van.
Kassai: Real-Bayern

2017-04-17 / Hírek / Nemzetközi hírek /
A galaktikusok és a bajorok párharcának második felvonását magyar játékvezetői hatos közreműködésével rendezik meg.

Oszd meg másokkal:

 Arturo Vidal találata ellenében Cristiano Ronaldo duplájával szerzett előnyt 1-2-re a Real Madrid Münchenben. A Bajnokok Ligája elődöntője várja a párharc továbbjutóját, a visszavágó április 18-án, kedden 20.45 órakor kezdődik a Santiago Bernabeuban – Kassai Viktor sípjelére. Majdnem napra pontosan 5 éve már vezetett Real-Bayern BL-meccset a magyar sípmester, akkor a házigazdák 2-1-re győztek.

 

 

Noha a Real Madrid nem nyerte meg az F csoport küzdelmeit a BL aktuális kiírásában (a Dortmund lett a csoportgyőztes), eddig megőrizte a veretlenségét. A 3-3 győzelem és döntetlen után a Napolit oda-vissza egyaránt 3-1-re győzték le, és utóbb Münchenben is nyertek. A királyi gárda aktuális ellenfelével szemben előzőleg már két együttes is diadalmaskodott a D csoportban: az Atletico Madrid (0-1) és a Rosztov (2-3), a nyolcaddöntőben viszont döntő fölénnyel, kétszer 5-1-re verték az Arsenalt.

 

   

Pályafutása 44. BL-mérkőzésén Kassai Viktor asszisztensei (miként a hamarosan Dél-Koreában rendezendő U 20-as világbajnokságon) Ring György és Tóth Vencel lesznek. A BL-negyeddöntőn alapvonali játékvezetők segítségére is számíthat Bognár Tamás és Farkas Ádám személyében. A tartalék-játékvezetői teendőket Berettyán Péter látja el Zinedine Zidane és Carlo Ancelotti között. ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com