Ma 2018. november 14. szerda, Aliz napja van.
Kleinheislerék BL-selejtezőjét vezette Karakó Ferenc

2018-07-12 / Hírek / Nemzetközi hírek /
Kazahsztánban az Asztana-Szutjeszka találkozón közreműködött a magyar játékvezetői négyes.

Oszd meg másokkal:

 A labdarúgó-világbajnokság hajrájával párhuzamosan folytatódnak a nemzetközi kupaküzdelmek is. Játékvezetőink július 11-én bizonyíthattak először az idei kiírásban. Kazahsztán fővárosába utazott a magyar team, akik az Asztana-Szutjeszka találkozón vettek részt.


Az ötszörös bajnok és háromszoros kupagyőztes Asztana (melynek edzője az ukrán Roman Hrygorchuk)jelenleg listavezető hazája bajnokságában, a kazah Premier League aktuális kiírásában. A csapatot erősíti a válogatott 24 éves középpályása, Kleinheisler László. Ellenfele a Nikola Rakojevic által edzett montenegrói Szutjeszka Niksics volt, ott játszott korábban a Debrecen korábbi kapusa, Vukašin Poleksić is.


A kazah és a montenegrói bajnok összecsapásának a 9 éve átadott, 30 ezres kapacitású Astana Arena adott otthont. A mérkőzés játékvezetője Karakó Ferenc volt, asszisztensként Albert István és Kóbor Péter segítségére számíthatott, a tartalék-játékvezető szerepét Solymosi Péter töltötte be. A találkozót egyetlen találat döntötte el: a csatár Roman Murtazayev a 29. percben váltotta gólra a büntetőt, így előnnyel várhatják a kazahok a montenegrói visszavágót. ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com