Ma 2018. december 10. hétfő, Judit napja van.
Kulcsár Judit a BL-elődöntőben

2017-04-23 / Hírek / Nemzetközi hírek /
Három magyar játékvezető közreműködésével rendezték meg a Manchester City-Oympique Lyon mérkőzést.

Oszd meg másokkal:

 A tavaly Reggio Emíliában lebonyolított BL-finálét a francia Lyon büntetőrúgásokkal nyerte a Wolfsburg ellen. A csúcsmeccset Kulcsár Katalin vezette, és miként akkor, ezúttal is dr. Kulcsár Judit volt az egyik asszisztense. Ugyanis ezúttal Manchesterben kaptak feladatot, ahol a City vendége volt a címvédő a Mini Stadiumban.
A Nicholas Cushing által irányított angolok korábban az orosz Zvezda 2005 csapatát 6-0-ás összesítéssel búcsúztatták, majd egymás után két dán együttest, a Bröndbyt (2-1) és a Fortuna Hjorringet (2-0) ejtették ki. A háromszoros BL-győztes lyoniak az izlandi Avaldsnes Idrettsag ellen hengereltek (5-2, 5-0), ám utána még nagyobb csapást mértek a svájci Zürichre (8-0, 9-0). A negyeddöntőben megismétlődött a tavalyi finálé: idegenben 2-0-ra verték a Wolfsburgot, és az is belefért, hogy otthonukban 1-0-ra alulmaradjanak.


A Kulcsár Katalin sípjelére kezdődő BL-elődöntőben már a 2. percben büntetőhöz jutottak a franciák, a japán Saki Kumagai révén jutottak előnyhöz. A 10. percben a svéd Kosovare Asiliani egyenlített, de sokáig nem örülhetett, mert a 16. percben már ismét a Lyon vezetett: a néhány nappal korábban a 25. születésnapját ünneplő Marozsán Dzsenifer volt eredményes. A hosszas gólcsendet követően a 68. percben a francia Eugenie Le Sommer állította be az 1-3-as végeredményt, azaz a visszavágó előtt nyugodt lehet Gérard Précheur, a lyoniak edzője.Az Európa-bajnokságra készülő Kulcsár Katalinnak a szabolcs-szatmár-beregi dr. Kulcsár Judit és a holland Juliétte Bakker voltak az asszisztensei, míg a tartalék-játékvezető szerepét Urbán Eszter töltötte be a sportszerű, két vendég sárga lapot hozó összecsapáson.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com