Ma 2018. december 15. szombat, Valér napja van.
Nem lesz videobíró a BL-ben

2017-06-02 / Hírek / Nemzetközi hírek /
Az új évadban sem vezetik be a videobírót a labdarúgó Bajnokok Ligájában - jelentette be Aleksander Ceferin, az európai szövetség elnöke.

Oszd meg másokkal:

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója többször is felhívta a figyelmet arra, hogy fontos és hasznos lenne a televíziós visszajátszások használata, különösen így volt azt követően, hogy a müncheniek Kassai Viktorék nyakába varrták a BL-kiesést.

„Még nem jött el az ideje, hogy a BL-ben alkalmazzuk a videobírót, mert a felvételek még nem segítik kellő hatékonysággal a játékvezetők munkáját” - mondta az UEFA végrehajtó bizottságának cardiffi ülése után a szlovén sportvezető.

Hozzátette, jól tudják, milyen vitás esetek történtek a mostani idényben, ezért nem vetik el a visszajátszások használatát.

Giorgio Marchetti, az UEFA versenyigazgatója leszögezte, megvárják a jelenleg is zajló tesztidőszak eredményeit.

A nemzetközi szövetség jóváhagyta a videotechnológia alkalmazását a nyári oroszországi Konföderációs Kupán, és a következő klubszezonban több bajnokságban - például a német Bundesligában - is tesztelik a rendszert.

Ceferin a beszédében felszólította az UEFA tagszövetségeit, szálljanak harcba annak érdekében, hogy a 2030-as világbajnokságot Európában rendezhessék. Jövőre Oroszországban, 2022-ben Katarban rendezik a vb-t, 2026-ban pedig valószínűleg az Egyesült Államok, Mexikó és Kanada közösen lesz a házigazda. A 2030-as torna iránt egyelőre Kína, valamint Uruguay és Argentína közösen érdeklődik.


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com