Ma 2018. december 15. szombat, Valér napja van.
Női bíró a Bundesligában

2017-09-14 / Hírek / Nemzetközi hírek /
Történelmi mérkőzésre került sor a német Bundesligában, ahol a topligák történetének első női játékvezetője, Bibiana Steinhaus fújta a sípot.

Oszd meg másokkal:

A 38 éves sípmester vezette a Hertha-Bremen (1-1) bajnokit. Róla mondták:

Bibiana Neuhaus: – Őszintén szólva, örülök, hogy vége és hogy jól alakult a mérkőzés. Igazán élveztem, hogy a pályán lehettem, és hogy mindenki pozitívan állt hozzám. Fontos volt, hogy a 90 perc során be rajtunk legyen a figyelem főként, ez sikerült, úgyhogy nagyon elégedettek vagyunk. Köszönöm a kollégáimnak a teljesítményüket, erre építhetünk majd.

Dárdai Pál (a Hertha vezetőedzője): – Igazán elégedett vagyok vele. Az az ítélete pedig valódi tapasztalatról árulkodott.

Alexander Nouri (a Werder edzője): – Már a felvezetés során mondtam, hogy nem számít a bíró neme. Bibiana Steinhaus bizonyította, hogy ez valóban így van.

Reinhard Grindel (a német szövetség elnöke): – Ez egy valóban történelmi pillanat volt. És senkinek sem szabad elfelejtenie, mekkora nyomás volt rajta. Jó döntéseket hozott és elsőosztályú teljesítményt nyújtott.

Vedad Ibisevic (a Hertha csapatkapitánya): – Nagy tiszteletet keltett a pályán. Nem bánnám, ha több női játékvezető lenne a ligában.

https://www.youtube.com/watch?v=hw6oG8HjeOo


 ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com