Ma 2018. november 14. szerda, Aliz napja van.
Még mindig OSF: Hajszál híján elsők lettünk...

2010-12-19 / Hírek / Országos Sípmester Fesztivál 2010 /
Heves megye példátlan produkcióval rukkolt elő a VI. Országos Sípmester Fesztiválon. Öt győzelemmel és két döntetlennel, 9–0-ás gólkülönbséggel, azaz kapott gól nélkül végeztek az élen. Naná, hogy Varga László lett a torna legjobb kapusa!

Oszd meg másokkal:

A többi tizenkilenc csapat? Ha jobban belegondolunk, mindegyik háza táján elmondhatnák: hajszál híján elsők lettünk...

Vas: A lehető legrosszabbkor, a döntőben kaptunk ki először. Csak néhány perc hiányzott, hogy megnyerjük a tornát! Büszkék vagyunk a legjobb mezőnyjátékosra, Borbás Jánosra!

Fejér: A két finalistától kaptunk ki mindössze. Ezt a tornát nem a gólzáporos meccsek jellemezték, mi a zalaiakat is a tolnaiakat is 4–0-ra vertük meg. Az elődöntőben kellett volna jobban összpontosítani a vasiak ellen. Nem sok kellett volna a döntőhöz, ott pedig bármi előfordulhatott volna!

Tolna: Amikor a csoportban egymás után háromszor nyertünk, egyre vérmesebb reményeket tápláltunk. Aztán az elődöntőben a hevesiek feltartóztattak bennünket, a végső győztestől ki lehet kapni. De legalább nálunk játszott a gólkirály, Hosnyánszki Zsolt!

Békés: Nekünk is pont Hevessel kellett találkozni az elődöntőbe jutásért! Partiban voltunk, egyetlen gól döntött – sajnos, nem a javunkra. Utána még kétszer nyertünk, így az ötödikek lettünk, Heves pedig meg sem állt az első helyig. Hajszál híján mi jutottunk el oda...

Baranya: Már az is tornagyőzelemmel ér fel, ahogy eljutottunk Nyíregyházára. Kalandos volt a péntek éjjeli érkezésünk. Szombaton veretlenül, kapott gól nélkül nyertük a csoportot, majdnem a csúcsra értünk. A folytatásban kevesebb lett a sikerélmény, nem sikerült átmenteni az előző napi formát, oda lett Baranya aranya.

Győr-Moson-Sopron: Hiába a megerősített szakvezetés, a szócső, a helyosztókon már nem tartották be a játékosok az utasításokat és a jó tanácsokat. Sebaj, majd 2011-ben, amikor mi leszünk a házigazdák!

Nógrád: Végig szoros meccseket játszottunk. Vasárnap kétszer is csak büntetőkkel maradtunk alul a ráadásban. Nüanszokon múlt a végső diadal.

Somogy: Akárhogyan nézzük, a középmezőnyben mi lettünk a legjobbak. Ami viszont tényleg elképesztő: veretlenül végeztünk a kilencedik helyen. A három iksz miatt nem jutottunk be a negyeddöntőbe, két győzelemmel és öt döntetlennel zártuk a tornát. No és azzal a tudattal, hogy senkitől sem kaptunk ki!

Szabolcs-Szatmár-Bereg: Egy éve még azt hirdettük, hogy több együttest is megelőztünk (pontosan kettőt). A 18. után a 10. hely komoly előrelépés, ráadásul csak egyetlen egyszer szenvedtünk vereséget. Néhány perc múlt, hogy nem lettünk másodikak a csoportban, akkor pedig bármi lehetett volna a folytatásban.

Borsod-Abaúj-Zemplén: Évről évre reménykedünk, hogy jobbak leszünk. A csoportban egyedül Tolnától kaptunk ki, a helyosztókon pedig veretlenek maradtunk. Csoda, hogy büszkék vagyunk a 11. helyünkre?

Veszprém: Ha legyőzzük a ki-ki meccsen a Békést, a nyolc között vagyunk! Ám azt az egy gólt nem mi szereztük, utána már egyenes út vezetett a 12. helyig. Kár azért a Békés-vereségért...

Hajdú-Bihar: Két arcunk volt, hiszen amíg szombaton nyeretlenek maradtunk (de csak egyszer győztek le bennünket a három iksz mellett), vasárnap nem maradtunk alul, sőt, még a BLSZ-t is elcsíptük! Nekünk másnap kellett volna kezdődnie a tornának!

Budapesti Labdarúgó Szövetség: Nem ehhez szoktunk hozzá! Érzékeny veszteség ért bennünket az értékes Európa Liga-küldéssel. A traumát fokozták a pályán történtek. Amennyiben Baranyát legyőzzük az előző évi megismételt döntőn, bármi lehetett volna a helyosztókon, ám a 0–1 után készülhettünk a 13–16. hely valamelyikére. Pedig a kezünkben volt a sansz...

Zala: Képesek voltunk három lesújtó vereséget követően talpra állni, és nyerni Pest ellen, ennek tetejében pedig Hajdú-Biharral és Bács-Kiskunnal is értékes ikszet értünk el. Nekünk ez felért a tornagyőzelemmel! A tavalyi utolsó hely után.

Bács-Kiskun: Akkor pattant el a húr, amikor az első meccsen a helyzetek alapján nekünk állt a zászló, és vezettünk is Tolna ellen, mégis kikaptunk. Az a vereség nagyon megviselt bennünket, hiszen nem ehhez vagyunk szokva. Utána legyőztük a társmegyét, Csongrádot, ez többet ér az első helynél. Nem voltunk pofozógépek enyhén szólva sem, 8–10-es gólkülönbséggel zártunk a 16. helyen.

Jász-Nagykun-Szolnok: Mi lettünk az alsóház bajnokai! Két 1–0-ás vereséggel kezdünk, aztán két döntetlennel magunkra találtunk, vasárnap pedig 5–0-ás gólkülönbséggel szereztünk egy víg napot magunknak. Legalább 12-én volt okunk az örömre!

Pest: Amikor a legelső meccsen gól nélküli döntetlenre végeztünk Heves ellen, aligha sejtettük, hogy a majdani bajnokot szorongattuk meg. Aztán azzal a Somoggyal ikszeltünk, amelyik veretlenül lett kilencedik. Majd kikaptunk a későbbi harmadik Fejértől. Micsoda pech! Vasárnap kétszer nyertünk, de már csak a 18. hely jutott nekünk 8–9-es gólkülönbséggel.

Csongrád: Az akkor három győzelemmel száz százalékos tolnaiakat sikerült megverni 4–2-re. Az nevet, aki a végén nevet, és nekünk szombaton voltunk okunk mosolyogni. Másnap csak egyszer kaptunk ki, végül megelőztük Komárom-Esztergomot. Kilenc szerzett gólunk kárpótolt a fájó vereségekért! Ja, és Tolnát legyőzni – bravúr a javából!

Komárom-Esztergom: Szomorkodnunk kellene, de nem tesszük. Mi voltunk a legkövetkezetesebbek, a legkiegyensúlyozottabbak, hiszen szombaton és vasárnap percre pontosan egyaránt 1–5-ös gólkülönbséggel zártunk. És bár nem nyertünk, roppant büszkék vagyunk a vasiak elleni vasakaratos döntetlenre, elvégre a későbbi ezüstérmes nem tudott rajtunk kifogni. Ha pedig megfordítjuk a tabellát, vitathatatlanul mi vagyunk az elsők!

 

Lejegyezte: L. Tóth Lajos

  ÚTVONALTERVEZŐ
Indulás:
Érkezés:


szja

Motorolajok


Vasas János

Autó alkatrészek

Copyright 2010 szabolcsjb.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: szabolcsjbhonlap@gmail.com