Megyei
Kupadöntőn asszisztált Judit
Csütörtökön (04.25.) rendezték a Simple Női Kupa 2023/2024-es döntőjét.

ETO FC GYŐR–MTK BUDAPEST 1–1 (1–1) – tizenegyesekkel 3–2
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 500 néző. Vezette: Molnár Réka (Vad Anita, dr. Gavalla-Kulcsár Judit)
ETO: Borok – Öreg, Zágonyi (Szabóvá, 78.), Kovács L., Horváthová – Savanya – Süle (Kocsán, 83.), Ladhani (Nagy F., 83.), McCarthy – Vachter, White (Sali, 50.).
Vezetőedző: Dörnyei Balázs
MTK: Erős E. – Mészáros C. (Legendás, 72.), Bokor, Palama, Pataki G. (Tenyei-Tóth, 72.) – Barkóczi, Farádi-Szabó, Voila (Murár, 89.), Vajda O. – Csuhai, Dubuc (Siklér, 72.).
Vezetőedző: Makrai László
Gólszerző: Süle (1–0) a 9., Barkóczi (1–1) a 31. percben


A győriek kiélezett, küzdelmes mérkőzésen győzték le az MTK Budapest együttesét a Simple Női Kupa döntőjében az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A rendes játékidő 1-1-es döntetlent hozott, majd a tizenegyespárbajban 3-2-re diadalmaskodott a zöld-fehér együttes.

A címvédő ETO kezdte jobban a mérkőzést, és már a 8. percben megszerezte a vezetést, egy bal oldali szabadrúgás után a visszafejelt labdát Süle Dóra lőtte közelről a hálóba (1-0). Az első húsz percben a győriek egyértelmű fölényben játszottak, a félidő második felére azonban feljöttek a kék-fehérek, és a szünet előtt megszerezték az egyenlítő találatot: egy remek kiugratást követően Barkóczi Bernadett lőtt a hálóba (1-1).

A fordulás után gyorsan visszavehette volna az előnyt az ETO, de Vachter Fanni büntetőjét kivédte Erős Evelin. A folytatásban kiegyenlített volt a mérkőzés, a győriek voltak valamivel kezdeményezőbbek, de a győztes gólt nem tudták megszerezni.

A rendes játékidő letelte után jöttek a tizenegyesek, amelyeket a győriek rúgtak pontosabban, és 3-2-re megnyerték a párbajt.

(forrás: mlsz.hu)

A mérkőzés játékvezetője Molnár Réka volt, asszisztensei Vad Anita és Gavalla-Kulcsár Judit, a tartalék játékvezető pedig Sipos Katalin.