Futsal
Országos döntőkben futsal játékvezetőink
Április utolsó hetében két rangos országos futsal tornán is szabolcsi játékvezetők működtek.

2023. április 27-28-án (csütörtök-péntek) Nyírbátorban rendezték meg a Szakképzési Centrumok Futsal bajnokságának döntőjét. A középfokú oktatási intézmények részére kiírt futsal torna fináléjába az ország 12 településéről érkeztek csapatok. Izgalmas és sportszerű mérkőzéseket láthatott a népes nézősereg.

A Veszprémi Szakképzési Centrum iskolájának csapata előbb a városi, majd a megyei fordulót is sikerrel vette a Centrum Futsal Kupán, amellyel egyúttal kvalifikálta magát az április 27-28-án Nyírbátorban rendezett döntőbe is.

A Táncsics Mihály Technikum együttese az elődöntőben a berettyóújfalui gárdát, míg a fináléban a pesti alakulatot is könnyedén felülmúlta, így 102 nevezett csapatból végül az első helyen végzett, országos bajnok lett.

-------------------------------

Az elmúlt hétvégén Debrecen adott otthont a MEFOB Fesztiválnak. Péntektől hétfőig a négy napos eseményen nyolc sportág egyetemi csapatai, sportolói mérték össze tudásukat a bajnoki aranyért. A futsal mérkőzéseknek a DESOK Egyetemi csarnok adott otthont, ahol a női és férfi elődöntőket és a döntőket is szabolcsi játékvezetői trió irányította.

Rangos eseményeken öregbítették a szabolcs-szatmár-beregi játékvezetés hírnevét a legrutinosabb futsal sporijaink.