Megyei
Valu Tibor búcsúzott az NB III-tól
A Tiszaújváros-Tiszafüred mérkőzés végén a hármas sípszó nem csak a bajnoki végét jelentette, hanem Tibor országos játékvezetői pályafutásának végét is egyben.

Valu Tibor 2011-ben tett játékvezetői vizsgát, majd lépésről lépésre jutott el az NB III-as keretig. 2017. augusztus 26-án debütált a harmadosztályban egy Tiszaújváros-Monor mérkőzésen. Több mint 6 év és 95 NB III-as mérkőzéssel a háta mögött készült a 96. meccsére, amikor a küldés újra Tiszaújvárosba szólította. A hazaiak Tiszafüred elleni összecsapása különleges nap volt Tibi számára, hiszen ez volt az utolsó 90 perce az országos keretben. A mérkőzés előtt a hazai csapat vezetői köszöntötték, majd Szilágyi Norberttel és Gavalla-Kulcsár Judittal együttműködve rutinosan vezette le a mérkőzést.

A meccs után Kurmai Zoltán köszöntötte az MLSZ JB részéről, megköszönve sok éves munkáját és sok sikert kívánva a jövőre nézve.

Büszkék vagyunk rá, hogy hosszú évekig öregbítette a szabolcsi játékvezetők hírnevét az országos keretben, egyben további sok sikert kívánunk neki a megyei labdarúgásban.